Descarregables

Benvingut a l’espai de continguts descarregables, aquí podràs trobar des de làmines per a pintar fins a instruccions per a muntar els teus propis playmobil de paper i cartrò.

Aventura hivernal

Aquest hivern ha nevat de valent! I en Jan i la Laia estan a punt amb abrics i bufandes per jugar tot el matí amb la neu. Fins i tot han fet un ninot de neu. Com l’anomenaran? Acompanya’ls acolorint la seva aventura.

Descarregar

El millor somriure

Aquest és el nostre millor amic, és un click! Ell només fa uns pocs centímetres, però ens acompanya a diari en les nostres aventures, siguem grans o menuts sempre somiem amb ell. Pinta’l amb els colors i trets que més t’agradin, o pots seguir la pauta que et proposem.

Descarregar

Convertir-se en click Romà!

Et proposem aquestes divertides caretes per jugar a ser un click o una clack. Les pots pintar seguint la mostra que hi ha a la pàgina o com més t’agradi. Després l’enganxes en una cartolina i en retalles el contorn, i tot seguit fas el forat dels ulls i hi passes una goma o cordill […]

Descarregar

Convertir-se en click Agent de Policia!

Et proposem aquestes divertides caretes per jugar a ser un click o una clack. Les pots pintar seguint la mostra que hi ha a la pàgina o com més t’agradi. Després l’enganxes en una cartolina i en retalles el contorn, i tot seguit fas el forat dels ulls i hi passes una goma o cordill

Descarregar